Liliana Mincă, numită preşedinte la Agenţia de Control al Exporturilor

Fostul director general al Loteriei Române Liliana Mincă (PC) a fost numită la conducerea Agenţiei Naţionale de Control al Exporturilor, în locul lui Cristian Munteanu, eliberat din funcţie.

50 afișări
Imaginea articolului Liliana Mincă, numită preşedinte la Agenţia de Control al Exporturilor

Liliana Mincă, numită preşedinte la Agenţia de Control al Exporturilor (Imagine: Mediafax Foto)

Modificarea a fost efectuată prin decizie a premierului Emil Boc.

Liliana Mincă a mai condus Agenţia Naţională de Control a Exporturilor din 2005 până în martie 2006, când a fost instalată la conducerea Loteriei Române.

Ea a fost revocată din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie şi director general al Loteriei la 16 februarie 2009, conducerea companiei fiind preluată de Gheorghe Benea, la propunerea PDL.

Citeşte şi:

Liliana Mincă, schimbată de la şefia Loteriei

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici