Lista taxelor şi comisioanelor absurde plătite la bănci sau autorităţi publice! Vezi de ce unele s-ar putea numi "taxa pe ignoranţă"!

Nu ştim cum ai defini tu "absurd", dar cu siguranţă cel puţin o parte însemnată din taxele şi comisioanele pe care trebuie să le plătim astăzi, pentru că aşa sunt regulile din România, sunt dacă nu absurde, cel puţin "de neexplicat"! Cu toate astea, în mare parte, le plătim! Uneori, fără să ştim ce plătim şi în majoritatea cazurilor fără să aflăm şi de ce!

49 afișări
Imaginea articolului Lista taxelor şi comisioanelor absurde plătite la bănci sau autorităţi publice! Vezi de ce unele s-ar putea numi "taxa pe ignoranţă"!

Lista taxelor şi comisioanelor absurde plătite la bănci sau autorităţi publice! Vezi de ce unele s-ar putea numi "taxa pe ignoranţă"! (Imagine: Ovidiu Iordachi/Mediafax Foto)

Incont.ro a demarat centralizarea de informaţii de pe forumuri sau site-uri ale băncilor sau instituţiilor publice şi îţi arată lista comisioanelor şi taxelor absurde din România. Dacă de unele te mai poţi încă feri, fă-o!

O serie dintre aceste taxe au fost inventate în ultima vreme, mai ales de către bănci, care s-au simţit puse puţin la colţ de OUG 50. Altele existau de dinainte şi cel mai probabil vor continua să existe. După cum spune o vorbă: ce nu ştii nu are cum să te afecteze! O să le vezi doar la final pe "nota de plată"!

Avem pe listă: comision pentru depunerea de numerar în cont, comision pentru închiderea unui cont, comision pentru mutat banii dintr-un cont în altul în aceeaşi bancă şi aşa mai departe.

Citeşte mai multe despre taxele şi comisioanele absurde de la bănci pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici