Locaţii Ford, percheziţionate de poliţia germană într-o anchetă de corupţie

Poliţia germană a efectuat percheziţii la mai multe locaţii ale constructorului american de automobile Ford în cadrul unei anchete mai largi de corupţie.

Urmărește
26 afișări
Imaginea articolului Locaţii Ford, percheziţionate de poliţia germană într-o anchetă de corupţie

Locaţii Ford, percheziţionate de poliţia germană într-o anchetă de corupţie (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Percheziţiile au vizat uzine Ford, o companie cu sediul la Leverkusen şi alte amplasamente, printre care domicilii private, potrivit unui comunicat al parchetului din Koln.

Autorităţile judiciare au menţionat că anchetează din septembrie mai mulţi angajaţi ai Ford din Gemania, dar şi salariaţii altor companii, suspectaţi de corupţie. Procurorii susţin că angajaţii Ford au acceptat în mod repetat "avantaje materiale" din partea companiilor care lucrează pentru constructorul auto. În schimb, ei au favorizat companiile la atribuirea contractelor sau le-au eliberat acestora facturi false.

Ford deţine în România fabrica de autovehicule Automobile Craiova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici