Locurile de cazare pentru sezonul estival 2008 vor fi contractate în septembrie

Locurile de cazare de pe litoralul românesc pentru sezonul estival 2008 vor fi contractate în perioada 19 – 22 septembrie, la Mamaia şi Neptun, în cadrul Bursei Litoral, organizată de Asociaţia pentru Promovarea Turismului – Litoral .

4 afișări
Imaginea articolului Locurile de cazare pentru sezonul estival 2008 vor fi contractate în septembrie

Locurile de cazare pentru sezonul estival 2008 vor fi contractate în septembrie

Din Asociaţia pentru Promovarea Turismului – Litoral fac parte Asociaţia Patronală Mamaia, Patronatul Industriei Hoteliere „Marea Neagră“, Camera de Comerţ Constanţa, Romanian Convention Bureau, Patronatul ANAT şi autorităţile locale.

La bursa de anul anul trecut, organizată pentru sezonul estival 2007, creşterea tarifelor de cazare s-a făcut doar cu valoarea inflaţiei, hotelierii preferând să menţină nivelul preţurilor.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici