Logan-ul ar putea ajunge pe piaţa americană

Producătorul indian de automobile Mahindra & Mahidra (M&M) intenţionează să construiască, în Stalele Unite, o unitate de asamblare pentru modelele produse în prezent în India, printre care se numără şi modelul Logan, fabricat în parteneriat cu Renault, potrivit site-ului autoindia.com.

1 afișare
Imaginea articolului Logan-ul ar putea ajunge pe piaţa americană

Logan-ul ar putea ajunge pe piaţa americană

"Vom construi o fabrică unde vor fi produse automobile din kit-uri de maşini dezasamblate. Probabil că vom distribui şi produse Renault, construite în uzina de la Chennai, India", a declarat preşedintele Mahindra Automotive, Pawan Goenka.

În prezent, Mahindra & Mahidra, comercializează pe piaţa indiană, printre altele, modelul Logan, fabricat împreună cu partenerul francez Renault.

Viitoarea uzină din SUA, care va fi situată în apropierea Chicago, ar urma să asambleze automobile ca Scorpio, Ingenio şi Bolero, potrivit unor surse din industrie, citate de autoindia.com.

Compania caută în prezent parteneri şi terenuri disponibile, fiind în discuţii avansate cu 3-4 jucătorii de pe piaţa americană.

M&M ar fi prima companie indiană care deschide o unitate de producţie, de orice fel, în SUA.

Producătorul modelului Logan pe piaţa din India, Mahindra-Renault, a suplimentat capacitatea de producţie a vehiculului în luna februarie a acestui an, de la 2.000 de unităţi pe lună la peste 2.500 de unităţi pe lună, ca urmare a creşterii vânzărilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici