Magazinele Ultra Pro Computers, în prag de dispariţie

Compania K Tech Electronics, deţinătoarea magazinelor Ultra Pro Computers, trece prin cele mai dificile momente din ultimii aproape 14 ani.

749 afișări
Imaginea articolului Magazinele Ultra Pro Computers, în prag de dispariţie

Magazinele Ultra Pro Computers, în prag de dispariţie (Imagine: www.businessmagazin.ro)

Principala problemă a K Tech o reprezintă datoriile neachitate la bănci şi furnizori care, potrivit unei surse apropiate companiei, au depăşit 15 milioane de euro. K Tech a ajuns astfel în incapacitate de plată atât din lipsa lichidităţilor, cât şi din cauza vânzărilor în scădere abruptă.

Citeşte mai multe despre problemele financiare ale magazinelor Ultra Pro Computers pe www.businessmagazin.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici