Malev reduce numărul zborurilor către România pe timpul iernii

Compania aeriană naţională Malev a redus numărul zborurilor către România de la 65 la 45 pe săptămână, măsură care va fi aplicată pe timpul iernii, a anunţat marţi cotidianul economic Napi Gazdasag.

69 afișări
Imaginea articolului Malev reduce numărul zborurilor către România pe timpul iernii

Malev reduce numărul zborurilor către România pe timpul iernii (Imagine: Haaz Sandor/Mediafax Foto)

Compania, care a transportat în România, de la începutul anului şi până în prezent, 280.000 de pasageri, a anunţat că a fost nevoită să suspende aceste zboruri din cauza crizei economice globale.

Potrivit publicaţiei ungare, capacitatea zborurilor efectuate de Malev către România s-a diminuat cu 30 de puncte procentuale.

Malev anunţa luni că a reluat zborurile directe pe ruta Budapesta-Belgrad, după o întrerupere de 17 ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici