Mallul Sun Plaza se extinde cu pasaj la metrou, club de distracţie şi cinema

Dezvoltatorii proiectului Sun Plaza din Berceni vor deschide miercuri pasajul subteran către staţia de metrou Piaţa Sudului, iar vineri este aşteptată inaugurarea celor 15 săli de cinema, după ce au inaugurat zilele trecute clubul Oxygen, pe 2000 mp, cu biliard, bowling şi loc de joacă pentru copii, scrie Ziarul Financiar.

141 afișări
Imaginea articolului Mallul Sun Plaza se extinde cu pasaj la metrou, club de distracţie şi cinema

Mallul Sun Plaza se extinde cu pasaj la metrou, club de distracţie şi cinema (Imagine: www.zf.ro)

"Ştim că sunt zilnic 25.000 de oameni care folosesc staţia Piaţa Sudului pentru a se deplasa şi vrem să atragem un procent bun din clientela asta. Sperăm că oamenii vor folosi pasajul chiar şi pentru a traversa strada către Calea Văcăreşti deoarece este mai sigur şi mai confortabil decât la suprafaţă, atât iarna, cât şi vara", spune Michael Richard, general manager al EMCT.

Citeşte mai multe pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici