Maşina electrică Renault Twizy, disponibilă în România. Cum arată modelul ale cărui preţuri încep de la 7000 de euro - FOTO

Constructorul auto francez Renault a lansat în România modelul electric Twizy, la preţul de 7.000 euro inclusiv TVA, la care se adaugă chiria lunară a bateriei.

28000 afișări
Imaginea articolului Maşina electrică Renault Twizy, disponibilă în România. Cum arată modelul ale cărui preţuri încep de la 7000 de euro - FOTO

Maşina electrică Renault Twizy, disponibilă în România de la 7.000 euro cu TVA, plus chiria bateriei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sperăm ca Twizy să îşi creeze repede adepţi în rândul celor cu o mentalitate deschisă spre noi soluţii de transport care să facă faţă aglomerărilor urbane, dar şi celor interesaţi de aspectele ecologice şi de economie", a declarat, într-un comunicat, Thomas Dubruel, director general Renault Commercial Roumanie.

Twizy dispune în partea frontală de o trapă care acoperă cablul de încărcare, iar maşina se poate branşa la orice priză de 220 V. Bateria se încarcă complet în 3 ore şi 30 de minute.

Dotările standard de confort şi siguranţă includ airbag frontal, frâne cu disc pe toate roţile sau imobilizator electronic codat, centuri de siguranţă, sistem de dezaburire şi pre-echipare audio, tapiţerie rezistentă la apă, 2 torpedouri şi 2 spaţii de depozitare în spate.

Printre dotările opţionale se regăsesc sistemul de uşi cu deschidere verticală, jante de aliaj, acoperiş panoramic sau senzori de parcare.

Twizy este disponibil în două variante: Twizy Urban 45, de la 7000 euro, şi Twizy Urban 80, de la 7.700 euro, sumele incluzând TVA.

La aceste preţuri se adaugă chiria bateriei, de la 30 euro TVA inclus/ lună, pentru un rulaj de 2.500 km/an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici