Matache Măcelaru a intrat în insolvenţă

Principal Company, producătorul mezelurilor Salonta şi Matache Măcelaru, a intrat în insolvenţă după ce Tribunalul Buzău a decis în urmă cu câteva săptămâni deschiderea procedurii ca urmare a neplăţii datoriilor acumulate către cinci creditori, arată "Ziarul Financiar".

147 afișări
Imaginea articolului Matache Măcelaru a intrat în insolvenţă

Matache Măcelaru a intrat în insolvenţă

"Sentinţa prin care s-a deschis procedura insolvenţei asupra societăţii noastre nu este definitivă şi irevocabilă, fiind în prezent în procedura de recurs", au declarat reprezentanţii producătorului de mezeluri cu afaceri de 25 mil. euro, deţinut de Signus Establishment şi acţionarii producătorului de vinuri Murfatlar.

Citeşte mai multe despre intrarea în insolvenţă a producătorului mezelurilor Matache Măcelaru pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici