Mediafax furnizează cotaţii în timp real pe www.mediafax.biz şi www.mediafax.ro

Mediafax oferă utilizatorilor site-ului www.mediafax.biz, începând de miercuri, cotaţii valutare, de mărfuri şi de indici bursieri în timp real, furnizate de X-Trade Brokers, cea mai mare casă de brokeraj din Europa Centrală şi de Est.

349 afișări
Imaginea articolului Mediafax furnizează cotaţii în timp real pe www.mediafax.biz şi www.mediafax.ro

O selecţie a cotaţiilor valutare live, pentru cele mai reprezentative trei instrumente pentru publicul din România este disponibilă şi pe www.mediafax.ro.

Informaţiile de pe ambele site-uri sunt utile vizitatorilor interesaţi de direcţiile şi nivelurile de preţ de pe piaţă, principalul avantaj constând în actualitatea informaţiilor.

Noua secţiune Cotaţii în timp real de pe www.mediafax.biz le oferă tututor vizitatorilor site-ului, nu doar clienţilor Mediafax Business News, posibilitatea de a afla informaţii de ultimă oră despre diverse instrumente tranzacţionate pe piaţa valutară, cea de mărfuri şi piaţa bursieră.

Informaţiile sub formă tabelară, la care orice vizitator al site-ului www.mediafax.biz are acces liber, includ preţul la care este oferită valuta sau alt instrument financiar (ask), preţul oferit de către cumpărător (bid), valoarea maximă a zilei şi valoarea minimă pentru fiecare instrument tranzacţionat.

Cotaţiile în timp real pentru 40 instrumente de pe piaţa valutară, 24 de pe piaţa de mărfuri şi 17 indici bursieri sunt însoţite pe www.mediafax.biz de informaţii adiţionale despre pasul de cotare (valoarea minimă cu care poate varia preţul), spreadul în puncte (diferenţa dintre preţul de cumpărare şi preţul de vânzare) şi ordinul maxim tranzacţionabil pentru fiecare instrument.

Cei care vor să şi tranzacţioneze pornind de la aceste informaţii pot folosi platforma de tranzacţionare pusă la dispoziţie de X-Trade Brokers.

La rândul lor, vizitatorii www.mediafax.ro găsesc în noua versiune a site-ului cotaţii valutare live pentru euro raportat la leu (EURRON), euro raportat la dolarul american (EURUSD) şi dolar raportat la leu (USDRON), având astfel la dispoziţie informaţii în timp real despre cursul celor două valute principale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici