Metro Cash&Carry a ajuns la peste 700 de magazine "LaDoiPaşi"

Retailerul german Metro Cash&Carry România a ajuns la o reţea de peste 700 de magazine de proximitate deschise în franciză sub brandul "LaDoiPaşi", concept lansat pe piaţa locală în luna martie 2012 şi care se adresează micilor comercianţi.

252 afișări
Imaginea articolului Metro Cash&Carry a ajuns la peste 700 de magazine "LaDoiPaşi"

Metro Cash&Carry a ajuns la peste 700 de magazine "LaDoiPaşi" (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

LaDoiPaşi este cea mai mare reţea de magazine de proximitate la nivel naţional, fiind reprezentată în fiecare judeţ din România, se arată într-un comunicat al companiei.

În topul judeţelor cu cel mai mare număr de magazine LaDoiPaşi se numără Constanţa, cu 47 de magazine operaţionale, Braşov, cu 42 de magazine deschise, Bucureşti şi Iaşi, cu câte 37 de magazine. Recent, Sălaj a devenit cel de-al 41-lea judeţ în care este reprezentată reţeaua LaDoiPaşi, cu primul magazin deschis în decembrie 2013.

"Încă de la lansarea sa, programul LaDoiPaşi şi-a propuns să îi susţină pe micii comercianţi în dezvoltarea propriilor afaceri. Experţii Metro Cash&Carry România oferă consultanţă proprietarilor dornici să fie parteneri în reţea, păstrându-le independeţa administrativă şi financiară", a declarat Gilles Roudy, directorul general al Metro Cash&Carry România.

Grupul german Metro a intrat în România în octombrie 1996 şi deţine în prezent 32 de magazine Cash & Carry şi 4 hipermarketuri real. Metro a vândut anul trecut 20 de magazine real din România către retailerul francez Auchan, într-o tranzacţie de 1,1 miliarde euro care a inclus şi unităţile din Ucraina, Polonia şi Rusia.

Veniturile retailerului german în Europa de Est au scăzut cu 10,8% în ultimele trei luni ale anului trecut, la 4,6 miliarde euro, influenţate şi de vânzarea magazinelor Real din România, Rusia şi Ucraina, care a îmbunătăţit însă profitabilitatea diviziei de hipermarketuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici