Michelin va opri producţia la fabrica Silvania din Zalău

Michelin va opri în martie, pentru 18 zile, producţia la fabrica de anvelope Silvania din Zalău, din cauza crizei economice, timp în care personalul va participa la traininguri.

112 afișări
Imaginea articolului Michelin va opri producţia la fabrica Silvania din Zalău

Michelin va opri producţia la fabrica Silvania din Zalău (Imagine: Mediafax Foto)

Cele 18 zile de stopare a fabricaţiei nu sunt consecutive.

"În luna martie, angajaţii fabricii Silvania-Michelin din Zalău vor opri activitatea de producţie 18 zile, măsura impunându-se din cauza crizei economice. În toată această perioadă, angajaţii vor lua parte la traininguri şi diverse activităţi din cadrul fabricii. Activitatea va fi redusă şi la uzinele RomSteelCord din Zalău şi Victoria din Floreşti, dar aici angajaţii nu vor lucra duminica. Până acum, ziua de duminică era zi firească de lucru", au declarat surse din companie.

Conform acestora, o nouă oprire a activităţii ar putea avea loc în luna aprilie, timp de o săptămână, cel mai probabil în perioada Sărbătorilor Pascale.

La sfârşitul lunii noiembrie a anului trecut, reprezentanţii companiei au anunţat că uzinele Silvania, care produc anvelope, şi RomSteel Cord, producător de cord metalic din Zalău, îşi vor întrerupe activitatea începând cu 12 decembrie, urmând ca pentru fabrica din Victoria să ia o hotărâre viitoare cu privire la oprirea producţiei. Ulterior, şi această fabrică a fost închisă.

Decizia de întrerupere pentru o perioadă mai lungă a activităţii a fost luată de Michelin România din cauza crizei economice mondiale, compania fiind obligată să îşi ajusteze producţia la cerere.

Citeşte şi:

Michelin a reluat producţia la toate cele trei fabrici pe care le deţine în România

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici