Micii antreprenori nu îşi fac mari speranţe cu IMM Invest. Iau în calcul şi alte soluţii

  • Majoritatea firmelor mici şi mijlocii apelează la finanţări prin programul IMM Invest
  • Totuşi, firmele mici şi mijlocii nu îşi pun toată speranţa în programele de finanţare
  • Companiile pot accesa credite cu dobândă zero până la epuizarea plafonului de 15 miliarde de lei
437 afișări
Imaginea articolului Micii antreprenori nu îşi fac mari speranţe cu IMM Invest. Iau în calcul şi alte soluţii

Micii antreprenori nu-şi fac mari speranţe cu IMM Invest

Majoritatea firmelor mici şi mijlocii se gândesc cum să revină pe linia de plutire. De investiţii, nici vorbă. Programele de finanţare propuse de stat, precum IMM Invest, sunt bune, dar nicidecum suficiente. Aşa că antreprenorii caută şi alte soluţii.

„Programele guvernamentale n-au fost până acum un succes răsunător. Au avut plusuri şi minusuri. Deci nu putem spune că cei care aplică pe IMM Invest se aşteaptă să-şi salveze activitatea cu acest program” spune Cosmin Drăgoi, consultant fonduri europene.

Platforma IMM Invest este funcţională de ieri, după ce acum 13 zile a suferit un eşec răsunător. Companiile pot accesa credite cu dobândă zero până la epuizarea plafonului de 15 miliarde de lei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici