Microsoft anunţă o nouă rundă de concedieri din 2024. În 2023, a dat afară peste 10.000 de oameni

Microsoft a confirmat că va începe o nouă rundă de concedieri din anul 2024, după ce în ianuarie a dat disponibilizat peste 10.000 de oameni, arată CNBC.

220 afișări
Imaginea articolului Microsoft anunţă o nouă rundă de concedieri din 2024. În 2023, a dat afară peste 10.000 de oameni

Amazon, Google şi alte companii mari de tehnologie şi-au redus în acest an personalul după ce au angajat un număr mare de oameni în timpul pandemiei de Covid-19. Microsoft a declarat anterior că o parte din clienţi căută soluţii de economisire în zona de cloud computing.

Un purtător de cuvânt al Microsoft a refuzat să precizeze numărul de reduceri din ultima rundă. În ianuarie, CEO-ul Satya Nadella a emis o notă în care arăta că compania îşi va schimba gama de hardware şi va consolida contractele de leasing.

„Ajustările operaţionale şi ale forţei de muncă sunt o parte necesară în gestionarea afacerii noastre”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei Microsoft. „Vom continua să acordăm prioritate şi să investim în domenii strategice de creştere pentru viitorul nostru şi în sprijinul clienţilor respectiv partenerilor noştri.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici