Microsoft ar putea lansa o nouă versiune a motorului de căutare propriu

Microsoft ar putea lansa, săptămâna viitoare, o nouă versiune a motorului propriu de căutare pe Internet, care ar contribui semnificativ la campania de consolidare a poziţiei gigantului software pe această piaţă în raport cu liderii Google şi Yahoo!, potrivit Wall Street Journal.

12 afișări
Imaginea articolului Microsoft ar putea lansa o nouă versiune a motorului de căutare propriu

Microsoft ar putea lansa o nouă versiune a motorului de căutare propriu

Microsoft a testat intern noua versiune a serviciului sub denumirea de "Kumo.com".

Grupul american a contractat compania JWT, parte a grupului WPP, pentru a realiza o campanie de publicitate pentru noul produs, au declarat pentru WSJ surse apropiate discuţiilor.

Motorul de căutare ar putea fi prezentat pentru prima dată la conferinţa anuală "D: All Things Digital", programată pentru perioada 26-28 mai la Carlsbrad, California.

Reprezentanţii Microsoft nu au fost disponibili pentru comentarii pe marginea acestor informaţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici