Microsoft România l-a numit în funcţia de PR şi Citizenship Manager pe Todi Pruteanu

Microsoft România, reprezentanţa locală a producătorului american de software, l-a numit în funcţia de PR şi Citizenship Manager pe Todi Pruteanu, care va ocupa în continuare şi poziţia de Platform Strategy Manager în echipa de marketing, a anunţat, luni, compania.

120 afișări
Imaginea articolului Microsoft România l-a numit în funcţia de PR şi Citizenship Manager pe Todi Pruteanu

Microsoft România l-a numit în funcţia de PR şi Citizenship Manager pe Todi Pruteanu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Todi Pruteanu, în vârstă de 31 de ani, face parte din echipa Microsoft Romania din 2003. Iniţial, a ocupat funcţia de Program Manager în educaţie, şi de aproape doi ani ocupă rolul de Platform Strategy Manager.

De asemenea, Microsoft România a adăugat în portofoliul Sandei Foamete, care ocupă poziţia de manager pentru audienţă academică şi educaţională, şi programele Community Affairs, iar Paula Apreutesei a primit responsabilităţi regionale, pînă în luna martie 2011 fiind Citizenship Manager pentru Europa Centrală şi de Est.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici