Miniautomobile marca Acrea, lansate luni în România, începând de la 11.900 euro

Compania Balcanică de Trenuri Turistice (CBTT) lansează, luni, în România automobilul Zest, al mărcii franceze Acrea, acesta fiind primul model al producătorului importat pe piaţa locală, iar preţul de bază va fi de 11.900 euro cu TVA, au declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, oficialii CBTT.

388 afișări
Imaginea articolului Miniautomobile marca Acrea, lansate luni în România, începând de la 11.900 euro

Miniautomobile marca Acrea, lansate luni în România, începând de la 11.900 euro (Imagine: www.acrea-zest.com)

Maşina are două locuri şi dispune de un motor de 505 centimetri cubi (cmc), care dezvoltă 21 de cai putere, capabil să ducă maşina la viteze de maxim 110 kilometri pe oră. Zest are cutie de viteze automată. Automobilul poate fi condus de la vârsta de 16 ani, de cei care deţin permis de conducere de categoria A1 şi B1, potrivit oficialilor CBTT.

Cumpărătorii maşinii nu plătesc taxa auto sau de înmatriculare, deoarece caracteristicile tehnice sunt similare unui ATV. Zest cântăreşte 380 de kilograme, iar consumul mediu declarat de producător este de 4,7 litri de benzină pentru 100 de kilometri parcurşi. Capacitatea rezervorului este de 26 de litri.

Compania importatoare va lansa şi o versiune pick-up a modelului. Termenul de livrare poate fi cuprins între două săptămâni şi o lună.

Zest se adresează persoanelor fizice care doresc un automobil recreaţional, companiilor care activează în turism, în special hotelurilor de pe litoral, precum şi firmelor care doresc să se evidenţieze prin imaginea Zest.

CBTT vrea să vândă persoanelor fizice 20 de modele Zest până la sfârşitul acestui an.

În 2009 vor fi importate alte versiuni ale modelului, unul cu patru locuri, precum şi unul propulsat electric.

CBTT este mportator şi distribuitor de trenuleţe turistice, fiind reprezentantul societăţii CPIL din Franţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici