Ministerul Agriculturii se împrumută, ca şi în 2009, din veniturile din privatizare de la Trezorerie

Ministerul Agriculturii a fost autorizat, miercuri, de Guvern să contracteze de la Trezorerie un împrumut în sumă totală de 1,4 miliarde lei, din veniturile obţinute de stat din privatizare, pentru achitarea plăţilor directe unice pe suprafaţă aferente anului agricol 2009.

50 afișări
Imaginea articolului Ministerul Agriculturii se împrumută, ca şi în 2009, din veniturile din privatizare de la Trezorerie

Ministerul Agriculturii se împrumută, ca şi în 2009, din veniturile din privatizare de la Trezorerie (Imagine: Viorel Dudau/Mediafax Foto)

Împrumutul este contractat fără dobândă şi va fi rambursat până la sfârşitul acestui an.

O operaţiune similară a fost avizată în urmă cu un an, când Guvernul a autorizat Ministerul Finanţelor să transfere către Ministerul Agriculturii fonduri de 1,87 miliarde lei din veniturile obţinute de stat din procesul de privatizare, pentru acoperirea cheltuielilor de prefinanţare a programelor agricole susţinute de UE.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici