Ministerul Economiei a schimbat CA de la Transgaz

Ministerul Economiei, acţionarul majoritar al Transgaz Mediaş (TGN), a numit, marţi, cinci administratori la companie, odată cu expirarea mandatelor unor membri CA, noul preşedinte al Consiliului fiind Victor Alexandru Schmidt, director în instituţie.

121 afișări
Imaginea articolului Ministerul Economiei a schimbat CA de la Transgaz

Ministerul Economiei a schimbat CA de la Transgaz

Noii membri CA de la Transgaz sunt Victor Schmidt, Mihai Busuioc, Mihai Albulescu şi Ionica Raicu. Mandatele lui Nicolae Turdean, Constantin Zidaru, Elena Ianda şi Nicolaie Simescu, numiţi în martie 2003 de Ministerul Economiei în CA al Transgaz, au expirat.

În aceeaşi situaţie se regăseşte şi directorul general Ioan Rusu, care a primit însă un nou mandat din partea instituţiei.

Compania Transgaz, deţinută de Ministerul Economiei, este listată la bursă şi operează o reţea de 13.110 de kilometri de conducte magistrale de transport şi racorduri de alimentare cu gaze.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici