Ministerul Turismului roagă firmele de publicitate să-i pună la dispoziţie gratuit panouri outdoor

Ministerul Turismului a rugat companiile de publicitate să pună la dispoziţia instituţiei, gratuit, panourile de tip outdoor pe care le au disponibile în perioada 10 iulie - 31 august, pentru promovarea turismului intern.

43 afișări
Imaginea articolului Ministerul Turismului roagă firmele de publicitate să-i pună la dispoziţie gratuit panouri outdoor

Ministerul Turismului roagă firmele de publicitate să-i pună la dispoziţie gratuit panouri outdoor (Imagine din arhivă; Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Ministerul Turismului a lansat un anunţ către societăţile de publicitate outdoor, prin care solicită sprijin pentru viitoarea campanie de promovare a turismului intern, «Turist în România». Societăţile de acest gen sunt rugate să pună la dispoziţia ministerului, în mod gratuit, panourile publicitare de tip outdoor pe care le au disponibile în perioada 10 iulie - 31 august 2009", se arată într-un comunicat al instituţiei.

Campania "Turist în România" are ca obiectiv promovarea destinaţiilor româneşti pe plan intern.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici