Ministrul german al Economiei: Efectele epidemiei se vor resimţi concret până la sfârşitul lunii mai

Efectele concrete ale crizei generate de epidemia de coronavirus se vor simţi inclusiv pe parcursul lunii mai, afirmă Peter Altmaier, ministrul german al Economiei.

1197 afișări
Imaginea articolului Ministrul german al Economiei: Efectele epidemiei se vor resimţi concret până la sfârşitul lunii mai

Ministrul german al Economiei: Efectele epidemiei se vor resimţi concret până la sfârşitul lunii mai

Ministrul german al Economiei, Peter Altmeier, a declarat marţi că nu se va încheia rapid criza epidemică, astfel că efectele concrete se vor simţi inclusiv până la sfârşitul lunii mai.

"Mă aştept ca în mod sigur să avem efecte de-a lungul lunilor aprilie şi mai", a declarat Peter Altmeier pentru RTL/NTV.

"În următoarea perioadă vom asista la un număr semnificativ de infecţii. În acest context, nu ar trebui să se aştepte nimeni ca această situaţie să se termine în opt zile", a subliniat Peter Altmeier.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici