Ministrul Mediului a anunţat finanţarea de care va beneficia programul „Rabla pentru electrocasnice”

Ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, a anunţat, marţi, că în această săptămână va semna finanţarea programului „Rabla pentru electrocasnice”, în valoare de 20 de milioane de lei. Programul presupune acordarea unui voucher pentru un obiect electrocasnic dus la casat.

3389 afișări
Imaginea articolului Ministrul Mediului a anunţat finanţarea de care va beneficia programul „Rabla pentru electrocasnice”

„Săptămâna aceasta voi semna finanţarea de 20 de milioane de lei pentru acest program. Ne vom întâlni cu producătorii de electronice şi electrocasnice, iar ulterior vom anunţa toate ecobonusurile pe care le vom acorda prin acest program. Programul Rabla pentru electrocasnice nu va fi numai pentru persoanele fizice, ci şi pentru instituţiile publice”, a declarat, marţi, ministrul Graţiela Gavrilescu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Gavrilescu a mai spus că nu a fost stabilită valoarea unui voucher ce se va acorda prin acest program.

De asemenea, ministrul a anunţat că instituţia pe care o conduce are în vedere implementarea unui sistem de staţii de reîncărcare a maşinilor electrice, program cu o finanţare de 20 de milioane de euro, precum şi lansarea unui program privind echiparea locuinţelor cu sisteme de celule fotovoltaice.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici