Mobexpert şi RTC trec la concedieri

Dan Sucu, preşedintele grupului Mobexpert, şi Octavian Radu, preşedintele Grupului RTC, doi dintre cei mai cunoscuţi antreprenori locali, încearcă să se protejeze de criză, adoptând măsuri radicale, informează Business Standard.

201 afișări
Imaginea articolului Mobexpert şi RTC trec la concedieri

Dan Sucu, fondatorul companiei Mobexpert (Imagine: Business Standard)

“Vom fi puşi în situaţia de a restrânge anumite capacităţi de producţie, în acest an. Am menţinut anumite capacităţi, pentru că ne aşteptăm ca piaţa să crească, dar criza economică a modificat aceste estimări. Vom închide, până la vară, cel puţin o fabrică”, a declarat luni pentru Business Standard Dan Sucu, fondatorul companiei Mobexpert, liderul pieţei locale de mobilier.

Citeşte mai multe depre concedierile de la Mobexper şi RTC pe www.standard.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici