Netflix oferă un salariu de până la 385.000 de dolari unui însoţitor de bord

Netflix vrea să angajeze un însoţitor de bord pentru unul dintre avioanele sale private - iar candidatul selectat va fi plătit cu până la 385.000 de dolari pe an, scrie BBC.

1515 afișări
Imaginea articolului Netflix oferă un salariu de până la 385.000 de dolari unui însoţitor de bord

Netflix oferă un salariu de până la 385.000 de dolari unui însoţitor de bord

Gigantul de streaming spune că este în căutarea unor candidaţi cu "discernământ independent, discreţie şi abilităţi remarcabile de servire a clienţilor". De asemenea, ar trebui să fie capabili să "opereze cu puţine indicaţii şi multă automotivare".

Anul trecut, Netflix a eliminat sute de locuri de muncă după o scădere a numărului de abonaţi.

"Intervalul general al pieţei pentru acest post este de obicei de 60.000 - 385.000 de dolari. Acest interval de piaţă se bazează pe compensaţia totală (faţă de doar salariul de bază), care este în concordanţă cu filosofia noastră de compensare", a precizat Netflix într-un anunţ de angajare de pe site-ul său.

De asemenea, compania a precizat că stabileşte salariul unui angajat luând în considerare "factorii de compensare", cum ar fi trecutul, experienţa şi abilităţile acestuia.

Postul - cu sediul în San Jose, California - necesită deplasări în SUA şi în afara ţării.

"Departamentul de aviaţie al Netflix oferă transport aerian excepţional, sigur şi confidenţial", a precizat compania.

Atribuţiile însoţitorului pe un "Super Midsize Jet" vor include inspectarea echipamentelor de urgenţă din cabina de pilotaj, cabină şi galerie înainte de decolare.

Salariul mediu pentru însoţitorii de bord în SUA este puţin peste 62.000 de dolari pe an, potrivit Biroului de Statistică a Muncii din SUA.

Contactat de BBC, un purtător de cuvânt al Netflix a declarat că firma "nu va comenta" detaliile privind modul în care calculează salariul însoţitorilor de bord.

Joi, compania urmează să îşi anunţe câştigurile pentru ultimele trei luni ale anului 2022.

Anul trecut, Netflix a declarat că a adăugat 2,4 milioane de gospodării la baza sa de abonaţi în cele trei luni până la sfârşitul lunii septembrie, inversând o scădere a numărului de abonaţi.

La începutul anului, compania a dezvăluit prima scădere a numărului de clienţi plătitori din mai mult de un deceniu, după ce a majorat preţurile pe pieţele cheie.

Netflix a redus sute de locuri de muncă anul trecut, în timp ce se confrunta cu încetinirea creşterii şi cu concurenţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici