Nissan a lansat pe piaţa românească noua variantă a modelului Juke

Nissan a lansat în România modelul crossover Juke, disponibil cu trei variante de motorizare, două pe benzină şi una diesel, la preţuri care pornesc de la 12.850 euro, cu TVA, şi trei prime de casare incluse, a anunţat, miercuri, compania.

213 afișări
Imaginea articolului Nissan a lansat pe piaţa românească noua variantă a modelului Juke

Nissan a lansat pe piaţa românească noua variantă a modelului Juke (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Noua variantă a Nissan Juke este disponibilă cu trei niveluri de echipare, respectiv Visia, Acenta şi Tekna.

La motorizările de 1,6 litri, cu 117 Cai Putere (CP) pe benzină şi 1,5 litri dCi şi 110 CP diesel cu transmisii manuale există posibilitatea de a alege oricare dintre cele trei versiuni de echipare.

Varianta cu motor de 1,6 litri şi 117 CP pe benzină cu transmisia CVT este disponibilă în versiunile Acenta şi Tekna.

Vârful de gamă, respectiv motorizările 1,6 DIG-T 190 CP, cu tracţiunile 2wd şi 4wd XTRONIC CVT, se comercializează exclusiv cu nivelul de echipare de top, Tekna.

Viteza maximă este, în funcţie de versiune, între 170 kilometri pe oră şi 215 kilometri pe oră, iar consumul mixt de combustibil se situează între 5,1 litri şi 7,6 litri de carburant.

Producătorul auto francez Renault deţine o participaţie de 44,4% la Nissan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici