Niţă: PSD şi PDL vor analiza, la Guvern, propunerile de ieşire din criză

Liderii coaliţiei au stabilit ca marţi, la ora 16.00, comisiile PSD şi PDL să se reunească la Guvern pentru a se pune de acord asupra propunerilor de ieşire din criză avansate de PSD, precum şi pe cele ale PDL, a declarat, luni, după şedinţa coaliţiei, vicepreşedintele PSD, Constantin Niţă.

41 afișări
Imaginea articolului Niţă: PSD şi PDL vor analiza, la Guvern, propunerile de ieşire din criză

Niţă: PSD şi PDL vor analiza, la Guvern, propunerile de ieşire din criză (Imagine: Mediafax Foto)

"În legătură cu cele 24 de măsuri pe care PSD le-a propus PDL, s-a stabilit ca marţi, la ora 16.00, la Guvern, împreună cu ministrul Videanu, cele două comisii ale PSD şi PDL să analizeze propunerile PSD şi PDL, să avem un punct de vedere comun pe aceste chestiuni, mai ales în condiţiile în care FMI este prezent în Bucureşti şi analizează modul în care viitorul economiei româneşti poate fi ameliorat", a spus Niţă.

Vicepremierul Dan Nica anunţa, pe 20 iulie, că membrii coaliţiei de guvernare au decis constituira unei comisii, condusă de Niţă (PSD) şi de Adriean Videanu (PDL), care va analiza propunerile social-democraţilor din planul anti-criză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici