Nokia a produs un milion de telefoane mobile la fabrica din Cluj

Volumul de terminale mobile produse de Nokia la fabrica din Cluj a atins nivelul de un milion de unităţi, la trei luni de la începerea procesului de producţie, a anunţat miercuri, compania finlandeză.

40 afișări
Imaginea articolului Nokia a produs un milion de telefoane mobile la fabrica din Cluj

Nokia a produs un milion de telefoane mobile la fabrica din Cluj

"Acest număr reprezintă o mare reuşită pentru noi la Cluj şi ar trebui să fie un motiv de mândrie pentru toţi cei care ne-au susţinut la debutul operaţiunilor noastre aici. Începutul producţiei Nokia în România a fost unul fructuos, iar clienţii Nokia din întreaga Europă sunt mulţumiţi", a declarat, într-un comunicat, directorul fabricii Nokia din Cluj, John Guerry.

Fabrica din Cluj, unde se asamblează modelul 1200, a început producţia pe 11 februarie, iar în prezent are în jur de 700 de angajaţi. Compania estimează că numărul angajaţilor va ajunge la 3.500 în momentul în care fabrica va funcţiona la capacitate maximă.

În prezent, fabrica din Cluj produce dispozitive mobile pentru pieţele europene.

Lucrările de construcţie la fabrica din Cluj au demarat în luna iulie 2007, iar prima etapă a fost finalizată într-o perioadă de şapte luni. Cea de-a doua etapă a construcţiei se desfăşoară conform planurilor şi compania estimează că va fi finalizată până la sfârşitul acestei veri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici