Nokia vrea să lanseze smartphone-ul Lumia 920 pe 2 noiembrie

Nokia intenţionează să lanzeze smartphone-ul Lumia 920, dotat cu sistemul de operare Windows Phone 8, pe 2 noiembrie, au declarat mai multe surse apropiate situaţiei, citate de portalul The Verge.

378 afișări
Imaginea articolului Nokia vrea să lanseze smartphone-ul Lumia 920 pe 2 noiembrie

Nokia vrea să lanseze smartphone-ul Lumia 920 pe 2 noiembrie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sursele au arătat că Nokia colaborează cu Microsoft şi AT&T pentru finalizarea mai multor teste necesare înaintea lansării.

Microsoft este aproape de finalizarea softului Windows Phone 8, a cărui producţie este programată să înceapă săptămâna viitoare.

AT&T testează în prezent Lumia în laboratoarele proprii, cu obiectivul ca lansarea să aibă loc pe 2 noiembrie, în timp ce Mocrosoft pregăteşte lansarea Windows Phone 8 pentru 29 octombrie, au arătat sursele.

Data de 2 noiembrie pentru Lumia 920 nu este ferm stabilită, fiind posibil să fie amânată dacă apar probleme în timpul testelor.

Nokia a prezentat miercuri la New York două smartphone-uri Lumia cu sistem de operare Windows Phone 8, cu care vrea să recâştige din vânzările pierdute în favoarea iPhone şi a telefoanelor cu sistemul Android.

Investitorii nu au fost convinşi de atractivitatea celor două modele, iar acţiunile Nokia au scăzut în ziua respectivă cu 13%, la 2 euro pe unitate, pe piaţa europeană.

Telefonul Lumia 920 are un ecran de 4,5 inci (11 cm) şi o cameră foto de 8,7 megapixeli cu lentile mobile care folosesc soft de stabilizare a imaginii.

Celălalt model, Lumia 820, are un ecran de 4,3 inci şi o cameră foto de 8 megapixeli, fără soft optic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici