Normele privind evaziunea fiscală-adoptate săptămâna viitoare, cele la Codul Fiscal-la finele lunii

Normele de aplicare a noilor reguli privind combaterea evaziunii fiscale vor fi aprobate de Guvern săptămâna viitoare, urmând ca metodologia Codului Fiscal, prin care a fost extinsă baza de impozitare, să fie avizată până la sfârşitul lunii iulie, a declarat joi premierul Emil Boc.

77 afișări
Imaginea articolului Normele privind evaziunea fiscală-adoptate săptămâna viitoare, cele la Codul Fiscal-la finele lunii

Normele privind evaziunea fiscală-adoptate săptămâna viitoare, cele la Codul Fiscal-la finele lunii (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

"Nu vom depăşi nici măcar cu o zi termenul legal de adoptare a normelor", a spus Boc.

El a arătat că Executivul dispune încă de timp pentru a adopta normele la Codul Fiscal, în condiţiile în care plăţile aferente lunii iulie sunt efectuate în luna august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici