Noul Citroen DS3, disponibil în România. Vezi aici preţuri, dotări şi detalii tehnice

Noul Citroen DS3 va putea fi achiziţionat din showroom-urile din România de la sfârşitul săptămânii, la preţuri care pornesc de la 14.790 euro cu TVA inclus, modelul fiind disponibil în trei variante de echipare - Chic, So Chic şi Sport Chic.

96 afișări
Imaginea articolului Noul Citroen DS3, disponibil în România. Vezi aici preţuri, dotări şi detalii tehnice

Noul Citroen DS3, disponibil în România. Vezi aici preţuri, dotări şi detalii tehnice (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Noul model este disponibil cu cinci variante de motorizări, trei pe benzină şi două diesel.

La exterior, în funcţie de versiunea aleasă, sunt propuse 38 de combinaţii de culori de caroserie şi plafon şi până la 12 modele de jante.

Citroen DS3 a obţinut 5 stele în urma testelor Euro NCAP.

Vânzările Citroen în România au scăzut anul trecut cu 22,7%, la 2.035 de unităţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici