Nuclearelectrica a încheiat un contract cu Electrica Furnizare în valoare de 35,4 milioane de lei

Societatea Naţională Nuclearelectrica (SNN) a încheiat un contract cu Societatea Electrica Furnizare în valoare de aproape 35,4 milioane de lei pentru vânzarea de energie angro în perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2018, potrivit unui comunicat transmis către Bursa de Valori Bucureşti (BVB).

196 afișări
Imaginea articolului Nuclearelectrica a încheiat un contract cu Electrica Furnizare în valoare de 35,4 milioane de lei

„Plata se va efectua cel mai târziu în a şaptea zi lucrătoare de la data transmiterii facturii. Factura se emite în prima zi lucrătoare a lunii imediat următoare lunii de livrare”, se arată în comunicatul SNN.

Societatea Naţională Nuclearelectrica (SNN), care administrează centrala de la Cernavodă, a înregistrat un profit net de 133,7 milioane de lei, în primele şase luni din 2017, în creştere faţă de aceeaşi perioadă din 2016, când rezultatul net era de 1,7 milioane de lei. Venituri SNN din vânzarea energiei electrice au trecut de 892 de milioane de lei, în primele şase luni de anul acesta.

În structura acţionariatului Nuclearelectrica, Statul Român deţine o participaţie de aproape 82,5%, în timp ce Fondul Proprietatea are aproximativ 9,1% din cotă, iar restul participaţiei este deţinută de alţi investitori.

Electrica Furnizare, filială a Grupului Electrica, s-a înfiinţat în data de 22 iulie 2011, prin fuziunea fostelor filiale Electrica Furnizare Muntenia Nord, Electrica Furnizare Transilvania Nord şi Electrica Furnizare Transilvania Sud. Electrica Furnizare are ca obiect principal de activitate comercializarea energiei electrice, iar ca obiecte secundare, alte prestări de servicii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici