Nuclearelectrica va cumpăra energie de pe OPCOM

Nuclearelectrica va cumpăra energie de pe OPCOM, întrucât ambele unităţi ale centralei de la Cernavodă au fost oprite, una pentru revizie programată, iar cealaltă după apariţia unei fisuri la o conductă de apă, a declarat sâmbătă, agenţiei MEDIAFAX, directorul general al companiei, Pompiliu Budulan.

32 afișări
Imaginea articolului Nuclearelectrica va cumpăra energie de pe OPCOM

Nuclearelectrica va cumpăra energie de pe OPCOM (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Pentru a-şi onora contractele, Nuclearelectrica va cumpăra energie de pe OPCOM, a spus Budulan.

Nuclearelectrica a decis să oprească, sâmbătă, pe o perioadă care poate ajunge la şapte zile, Unitatea 1 a centralei nucleare de la Cernavodă, după ce a constatat apariţia unui fisuri la o conductă de apă.

Întrucât Unitatea 2 a centralei este în revizie, centrala nu mai produce, în prezent, niciun megawatt de energie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici