O companie de asigurări din România pune în funcţiune o unitate mobilă de constatare a daunelor în teren

Omniasig Vienna Insurance Group va pune în funcţiune o unitate mobilă de constatare a daunelor în teren ca efect al numărului crescut de daune înregistrat în ultimii ani în urma fenomenelor meteo severe, anunţă compania de asigurări printr-un comunicat remis MEDIAFAX.

1739 afișări
Imaginea articolului O companie de asigurări din România pune în funcţiune o unitate mobilă de constatare a daunelor în teren

O companie de asigurări din România pune în funcţiune o unitate mobilă de constatare a daunelor în teren

"Astfel, în cazul unor situaţii extreme din care rezultă un număr ridicat de pagube asupra bunurilor sau autovehiculelor asiguraţilor sau păgubiţilor Omniasig, într-o anumită zonă a ţării, inspectorii de daune se deplasează într-o unitate mobilă în localitatea în care sunt semnalate daune multiple, în cel mai scurt timp posibil", spune asiguratorul.

Biroul mobil de constatare daune se prezintă sub forma unui autovehicul specializat care dispune de tehnica necesară constatării daunelor în teren.

"Ca efect al numărului crescut de daune înregistrat în ultimii ani, în urma fenomenelor atmosferice severe, dar şi a volumului daunelor avizate în rândul clienţilor de poliţe RCA sau CASCO, Omniasig Vienna Insurance Group vine în întâmpinarea acestora cu o unitate de constatare mobilă, pregătită să se deplaseze pe teritoriul întregii ţări", mai spune compania de asigurări.

Foto: Profimedia Images

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici