O fabrică s-a redeschis în Ploieşti. Câte locuri de muncă oferă

Compania Saint-Gobain a redeschis fabrica de vată minerală din fibră de sticlă Isover din Ploieşti, la doi ani de la întreruperea activităţii, în urma unei investiţii de 5 milioane de euro în modernizarea liniei de producţie.

1100 afișări
Imaginea articolului O fabrică s-a redeschis în Ploieşti. Câte locuri de muncă oferă

O fabrică s-a redeschis în Ploieşti. Câte locuri de muncă oferă

“Activitatea fabricii Isover din Ploieşti a repornit în luna august a acestui an. Redeschiderea fabricii face parte din planul de dezvoltare în România şi în Europa Centrală şi de Est al companiei”, spune Ovidiu Păscuţiu, director general al Saint-Gobain Construction Products.

Linia de producţie de vată minerală din fibră de sticlă va avea o capacitate de producţie de peste 20.000 tone pe an. Prin reluarea activităţii de la Ploieşti, au fost create 50 de locuri de muncă noi, iar în 2019, oficialii companiei estimează fabrica va avea 170 de angajaţi.

Fabrica din Ploieşti va furniza produse atât pieţei locale, cât şi în Republica Moldova, Bulgaria, Ungaria, Serbia, Croaţia, Bosnia, Macedonia, Kosovo şi Albania. Compania negociază în prezent un contract pentru Ucraina.

Grupul Saint-Gobain este prezent pe piaţa românească de 20 de ani şi deţine pe piaţa locală 9 linii afaceri şi 13 unităţi de producţie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici