O importantă companie de distribuţie vrea să facă investiţii de 1.9 miliarde de lei în următorii trei ani

  • Delgaz Grid este compania de distribuţie din cadrul Grupului german E.ON
  • Valoarea totală a investiţiilor de anul trecut se ridică la 457 de milioane de lei
  • Banii au fost alocaţi pentru modernizarea reţelelor de distribuţie a energiei electrice şi gazelor naturale
1969 afișări
Imaginea articolului O importantă companie de distribuţie vrea să facă investiţii de 1.9 miliarde de lei în următorii trei ani

Sursa foto: profimedia

Delgaz Grid este compania de distribuţie din cadrul Grupului german E.ON. Pe teritoriu României, operează o reţea de electricitate întinsă pe aproximativ 81.900 km în 6 judeţe din regiunea Moldovei şi o reţea de gaze naturale extinsă pe 23.000 km în 20 de judeţe din partea de nord-vest a ţării.

E.ON a realizat lucrări de modernizare în cele 61 de staţii de transformare şi au fost inclusiv montate peste 1100 de echipamente telecomandate. Modernizarea reţelei electrice s-a întins pe o lungime de peste 450 km. Grupul german speră ca până în 2028 peste 700.000 de clienţi să beneficieze de contorizare inteligentă a energiei electrice. Sistemul de distribuţie a gazelor naturale a fost reabilitat şi modernizat pe o lungime de circa 340 km, iar reţeaua a fost extinsă cu peste 170 km.

Alocarea anuală a unor resurse importante pentru investiţii a facilitat ridicarea standardelor de calitate a sistemului de distribuţie.

Directorul General al Delgaz Grid a declarat că speră ca până în 2023 investiţiile să se ridice la 1.9 miliarde de lei.

“Modernizarea şi digitalizarea reţelelor rămân priorităţile noastre în perioada următoare.”, a declarat Csulak Ferenc, Director General al Delgaz Grid.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici