O nouă companie va vinde poliţe RCA în România. Grawe a primit licenţa pentru a intra pe piaţă

Grawe România, parte a asigurătorului austriac cu acelaşi nume, a primit autorizarea Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) pentru vânzarea de poliţe auto obligatorii (RCA) şi facultative (Casco).

3787 afișări
Imaginea articolului O nouă companie va vinde poliţe RCA în România. Grawe a primit licenţa pentru a intra pe piaţă

O nouă companie va vinde poliţe RCA în România. Grawe a primit licenţa pentru a intra pe piaţă

Austriecii au înaintat cererea pentru eliberarea licenţei RCA la finalul anului trecut.

Grawe are 135.000 de clienţi pe piaţa locală, iar cea mai mare parte a businessului vine din vânzarea poliţelor de viaţă. Pe de altă parte, asigurările property reprezintă circa 15% din portofoliul total al Grawe.

Primele subscrise de Grawe anul trecut au scăzut cu 4%, până la la 47 milioane de lei (peste 10 mil. euro) în 2015. Grawre a înregistrat anul trecut un profit de aproape 4 milioane de lei (sub un milion de euro), de patru ori mai mare faţă de anul precedent. Pe lângă asigurări de viaţă, Grawe vinde în România şi asigurări property.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici