Oamenii din business cred acum că economia îşi va reveni în 2011

Oamenii de afaceri şi managerii prezenţi la şedinţa deschisă de redacţie ZF Expert apreciază că sunt semnale bune din economie, că direcţia e bună, dar mergem "cu frâna de mână trasă".

32 afișări
Imaginea articolului Oamenii din business cred acum că economia îşi va reveni în 2011

Oamenii din business cred acum că economia îşi va reveni în 2011 (Imagine: Mediafax Foto)

Aceştia au fost de acord că 2010 a fost un an în care s-a observat din ce în ce mai puternic dorinţa de schimbare, atât la nivel public, cât şi privat. Mai mult, România continuă să fie o piaţă atractivă pentru investitorii străini, în ciuda problemelor economice din ultimii doi ani.

Află ce cred oamenii de business despre economia din 2011 pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici