Operaţiuni de schimb valutar şi plăţi interbancare prin telefon şi Internet, la BCR

Clienţii Băncii Comerciale Române (BCR) pot efectua operaţiuni de schimb valutar şi plăţi interbancare în valută, inclusiv internaţionale, prin telefon şi Internet, beneficiind de servicii gratuite în cazul schimbului valutar şi de reduceri de până la 75% pentru plăţi interbancare, a anunţat banca.

172 afișări
Imaginea articolului Operaţiuni de schimb valutar şi plăţi interbancare prin telefon şi Internet, la BCR

Operaţiuni de schimb valutar şi plăţi interbancare prin telefon şi Internet, la BCR (Imagine: Mediafax Foto)

Noile servicii sunt disponibile din această lună prin Alo 24 Banking BCR şi Click 24 Banking BCR.

Operaţiunile de schimb valutar din cont se pot efectua pentru toate valutele cotate la BCR, fiind gratuite şi realizate în timp real, la cursul de schimb de la ghişeele băncii, între conturile proprii ale clientului.

Clienţii pot realiza plăţi interbancare în valută către orice bancă la nivel mondial, în toate valutele cotate la BCR, beneficiind de o reducere cu până la 50% a comisioanelor pentru operaţiunile efectuate prin Alo 24 Banking BCR faţă de cele percepute la ghişeu şi de maxim 75% pentru utilizarea Click 24 Banking BCR.

Instituţia de credit avea, la sfârşitul anului trecut, peste 440.000 de utilizatori ai operaţiunilor prin canale alternative, din care circa 200.000 reprezentau utilizatori activi noi în 2008. Totodată, au fost realizate peste patru milioane de operaţiuni prin aceste canale şi aproximativ 250.000 de tranzacţii în valoare totală de peste 620 milioane de lei.

BCR, membră a grupului austriac Erste, gestionează active de peste 17,5 miliarde de euro şi are în prezent 634 de unităţi de retail (pentru populaţie şi microîntreprinderi) şi 50 de centre de afaceri corporate, dedicate în special IMM-urilor şi companiilor mari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici