Orange România reduce cu 50% tarifele la apelurile internaţionale

Orange România va reduce, începând de joi, cu 50%, la 0,5 euro/minut, tarifele pentru posesorii de cartele preplătite la convorbirile internaţionale către reţele mobile din Republica Moldova, Israel, Statele Unite ale Americii, Canada şi Europa, a anunţat operatorul de telefonie mobilă.

2 afișări
Imaginea articolului Orange România reduce cu 50% tarifele la apelurile internaţionale

Orange România reduce cu 50% tarifele la apelurile internaţionale

"Pentru apelurile către reţelele fixe din Europa, Orange a redus tarifele la apelurile internaţionale cu 50%, la 0,3 euro/minut. Totodată, apelurile de pe cartelele Orange PrePay către Republica Moldova costă cu 17% mai puţin, respectiv 0,3 euro/minut", se arată într-un comunicat al operatorului remis, miercuri, agenţiei MEDIAFAX.

Orange România este cel mai mare operator local de telefonie mobilă, cu 9,31 milioane de clienţi.

Pe piaţa telefoniei mobile mai activează Vodafone România - 8,579 milioane clienţi, Cosmote România - trei milioane de utilizatori şi Telemobil, operatorul serviciului Zapp, cu peste 500.000 de abonaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici