Orange va lansa propria tabletă, cu soft Google. Preţul: 100 de euro cu abonament la net

Grupul francez de telefonie mobilă Orange va lansa pe piaţă, înainte de sărbătorile de iarnă, un rival pentru iPad - o tabletă construită de un "mare producător asiatic", bazată pe platforma software Google Android şi cu un preţ ce ar putea ajunge la 100 de euro dacă echipamentul va fi achiziţionat cu un abonament la net mobil de la operator, scrie cotidianul de business Les Echos, citând surse apropiate companiei.

50 afișări
Imaginea articolului Orange va lansa propria tabletă, cu soft Google. Preţul: 100 de euro cu abonament la net

Orange va lansa propria tabletă, cu soft Google. Preţul: 100 de euro cu abonament la net (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Operatorul vrea să democratizeze piaţa tabletelor prin lansarea unui echipament sub brandul Orange cu un preţ nesubvenţionat mai mic de 250 de euro, faţă de cei 600 de euro ai iPad. Decizia de a lansa tableta sub propriul brand vine după succesul de vânzări înregistrat de smartphone-ul Orange Boston", scrie publicaţia franceză, care adaugă că, în total, operatorul vrea să aibă în ofertă trei tipuri diferite de tablete până la finele anului.

Citeşte mai multe despre tableta lansată de Orange pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici