Outleturile se întrec în promoţii de Crăciun! Online sau offline, ce alegi?

Haine, cizme, pantofi, accesorii, articole sportive, genţi sau lenjerie? Ce îţi doresti tu de Crăciun sau ai vrea să vezi la cei dragi, cumpărat de tine? Daca nu ai un buget prea mare, ofertele din outleturile reale sau virtuale te-ar putea convinge să faci cumpărături "chibzuite", informează www.incont.ro.

116 afișări
Imaginea articolului Outleturile se întrec în promoţii de Crăciun! Online sau offline, ce alegi?

Outleturile se întrec în promoţii de Crăciun! Online sau offline, ce alegi? (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Începem cu singurul outlet recunoscut oficial până acum, criticat de mulţi, dar totuşi destul de vizitat: Fashion House.

Promoţiile sunt în floare aici şi vin de la Adidas, Champion, Puma, Nike.

Nu sunt însă singurele magazine cu oferte speciale! Stefanel, Only for you, Replay sau Ecco au şi ele ce arăta!

Urmeaza The Outlet, situat în Bucureşti, în apropierea metroului de la Ştefan cel Mare.

Aici găsim haine de iarnă de la 100 de lei, pulovere de la 59 de lei, cămăşi de la 35-50 de lei şi inclusiv încălţăminte şi îmbrăcăminte pentru cei mici.

Citeşte mai multe despre promoţiile magazinelor de Crăciun pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici