(P) Cum poţi obţine cele mai bune oferte de business pentru contractele de servicii şi utilităţi?

295 afișări
Imaginea articolului (P) Cum poţi obţine cele mai bune oferte de business pentru contractele de servicii şi utilităţi?
În condiţiile liberalizării pieţei de energie, s-a pus mereu accentul pe avantajul consumatorilor casnici de a-şi alege furnizorii de energie electrică şi gaze naturale, precum şi cele mai bune oferte disponibile. Chiar şi în condiţiile în care preţurile la energie au tot crescut, cei ce au avut contracte ferme la costuri mici la curent electric şi gaze naturale au fost protejaţi puternic în ultima perioadă de timp, dincolo de politicile adoptate de stat pentru plafonarea preţurilor.
 
Trebuie subliniat faptul că alegerea furnizorilor şi a celor mai avantajoase oferte este permisă nu doar consumatorilor casnici de energie, ci şi consumatorilor non casnici. Orice afacere are nevoie de energie în adevăratul sens al cuvântului. O firmă nu poate funţiona în mod normal fără curent electric, iar în multe cazuri este nevoie nu doar de oferte energie electrica, ci şi de oferte gaze naturale.
 
Se pot selecta pe piaţa liberă, foarte simplu, parteneri de încredere pentru cei mai mari consumatori de energie. IMM-uri şi companii mari au acces la oferte competitive şi preţuri garantate, în funcţie de contractul semnat.
 
"Oferim soluţii şi echipe dedicate pentru consumatori mari, care susţin şi consiliază permanent clienţii din portofoliu cu toate noutăţile, schimbările legislative, soluţiile tehnice şi de eficientizare neceasare, în funcţie de profilul de consum. Pentru consumatorii persoane juridice construim oferte personalizate", se menţionează de exemplu pe website-ul oficial al unuia dintre cei mai dinamici furnizori de energie electrică şi gaze naturale, firma românească Nova Power & Gas.
 
Aşadar, primul pas pentru a avea acces la cea mai bună ofertă de furnizare gaze naturale sau / şi curent electric este informarea cu privire la ofertele din piaţă. Se poate intra în legătură directă cu firmele furnizoare, care pot înainta oferte cu privire la contractarea acestor servicii. Este o piaţă competitivă, deci se poate selecta evident oferta cea mai bună dintre cele primite. Nivelul preţurilor depinde mult de nivelul preţurilor la energie electrică şi gaze naturale pe piaţa de energie într-un anumit moment. 
 
Din păcate pentru consumatori (o situaţie nedorită nici de către furnizori!), de câteva luni preţurile la gaze naturale şi curent electric au ajuns la niveluri foarte ridicate la nivel de piaţă, preţuri crescute foarte mult de către producători. Însă mereu există diferenţe mari de la un furnizor la altul, iar cea mai bună ofertă poate aduce avantaj economic pentru business-ul în cauză. Profitabilitatea unei companii poate depinde foarte mult şi de astfel de costuri, în funcţie şi de domeniul de activitate. Însă chiar şi o firmă mică ce se bazează pe echipe de lucru în spaţii de birouri are nevoie de curent electric şi gaze naturale pentru funcţionarea echipamentelor şi eventual pentru asigurarea temperaturilor optice ambientale.
 
Legea cu privire la plafonarea preţurilor la energie electrică şi gaze naturale se aplică şi consumatorilor non casnici, un spriijin acordat de stat pentru a trece cu bine peste perioada dificilă cauzată de creşterea costurilor la energie la nivel global.
 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici