(P)Tine glicemia sub control

994 afișări
Imaginea articolului (P)Tine glicemia sub control

Aveti glicemia prea mare?

Este momentul sa luati masuri si sa nu lasati lucrurile sa evolueze catre instalarea diabetului! Incercati sa faceti mici modificari in dieta si sa reduceti alimentele care provoaca cresterea nivelului de insulina.

Stim ca este mai usor de spus decat de facut, mai ales daca sunteti o persoana extrem de ocupata si sunteti in priza 24/7! Este indicat atunci sa suplimentati dieta cu Glicemonorm, un produs natural bazat pe castravete amar si picolinat de crom.

Glicemonorm este eficient in reglarea nivelului glicemiei in organism gratie efectelor ingredientelor sale. Castravetele amar are potentialul de a imbunatati toleranta la glucoza si de a reduce nivelul acesteia in sange, iar picolinatul de crom activeaza o serie de enzime implicate in metabolismul glucozei, ajutand la mentinerea in limite normale a valorilor glicemiei si ale colesterolului. In plus, efectele ingredientelor sunt potentate prin combinarea lor, iar rezultatele se vad in scurt timp!

Puteti sa luati Glicemonorm sub forma de comprimate sau va puteti bucura de dropsurile Glicemonorm, cu aceleasi ingrediente active, pe care le puteti avea cu dumneavoastra, oricand, la birou, la sala sau in oras!

Glicemonorm este natural, eficient si este bine sa il aveti alaturi pentru a tine glicemia sub control in cel mai natural mod posibil!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici