Pâinea din România, vândută "la negru"

Patronatul Român din Industria de Morărit şi Panificaţie (ROMPAN) susţine că, din cauza taxelor foarte mari, în fiecare an, evaziunea fiscală din acest domeniu atinge aproximativ 700 de milioane de euro. Mai mult, în primele două luni ale lui 2009, s-a estimat că jumătate din această piaţă a funcţionat „la negru“.

16 afișări
Imaginea articolului Pâinea din România, vândută "la negru"

Pâinea din România, vândută "la negru"

Aceste date sunt confirmate şi de Ministerul Administraţiei şi Internelor, care a cerut ca societăţile care produc ori comercializează făină şi produse de panificaţie să fie controlate „la sânge“.

Citeşte mai multe despre mafia produselor de panificaţie din România pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici