Pană majoră de electricitate în oraşul american Detroit

O pană majoră de electricitate se înregistrează în oraşul american Detroit (statul Michigan), fiind afectate majoritatea clădirilor publice, inclusiv numeroase şcoli, tribunale, secţii de poliţie, spitale, unităţi ale pompierilor.

262 afișări
Imaginea articolului Pană majoră de electricitate în oraşul american Detroit

Pană majoră de electricitate în oraşul american Detroit (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Curentul este oprit de marţi dimineaţă, din cauza problemelor înregistrate la un cablu de înaltă tensiune, informează USA Today.

Numeroase persoane sunt blocate în ascensoare, iar semafoarele oraşului au fost oprite câteva ore.

Zeci de şcoli şi spitale au rămas fără curent electric, iar probleme similare se înregistrează şi la unele penitenciare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici