Panasonic extinde gama de produse comercializate în România

Panasonic Corp va extinde gama de electrocasnice vândute în Europa, urmând ca din martie să comercializeze maşini de spălat şi frigidere în state din vestul continentului, iar din luna mai şi în ţări estice, precum România.

15 afișări
Imaginea articolului Panasonic extinde gama de produse comercializate în România

Panasonic extinde gama de produse comercializate în România (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Astfel, din luna martie, aceste produse vor fi disponibile în Marea Britanie, Germania, Franţa, Spania, Polonia, Belgia şi Olanda.

Din aprilie, Panasonic va comercializa frigidere şi maşini de spălat în Suedia, Norvegia şi Danemarca, iar din luna mai în Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Bulgaria şi Croaţia.

În septembrie, compania urmează să intre şi pe piaţa de profil din Italia.

Conducerea grupului speră că va atrage cumpărătorii europeni prin tehnologiile ecologice utilizate.

În Europa, Panasonic comercializează deja aparate de aer condiţionat, aspiratoare şi cuptoare cu microunde, dar electrocasnicele mari vor concura cu producători europeni consacraţi precum Bosch, Siemens şi Electrolux.

Panasonic este cel mai mare producător de televizoare cu plasmă la nivel mondial, compania comercializând în Europa şi produse digitale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici