Pandemia l-ar putea transforma pe Jeff Bezos în primul "trilionar" al planetei

  • Averea lui Jeff Bezos s-a mărit în perioada pandemiei
  • Mai mulţi analişti au întocmit un studiu care spune că deţinătorul Amazon ar pute adeveni primul trilionar al planetei.
  • Numele său a fost în cursul ultimelor ore în trending pe platforma Twitter.
3428 afișări
Imaginea articolului Pandemia l-ar putea transforma pe Jeff Bezos în primul "trilionar" al planetei

Pandemia l-ar putea transforma pe Jeff Bezos în primul trilionar al planetei

Înainte de pandemie site-ul Comparisun a estimat că liderul de la Amazon poate deveni trilionar( 1000 de miliarde) în şase ani. Acest lucru pare însă să se întâmple mai rapid.

Miliardarul care este deja cel mai bogat om de pe planetă a înregistrat un profit în creştere de la debutul pandemie. Creşterea este rezultatul schimbări accelerate a modului cum oamenii îşi cumpără lucrurile. Comenzile online au cunoscut o creştere accelerată, iar Amazon care este cel mai mare magazin de acest tip a acoperit acestă nevoie suplimentară.

Amazon a raportat venituri de 75,5 miliarde în primul sfert al anului 2020.

Jeff Bezos are o avere de 143 de miliarde înregistrând o creştere de la 125 de miliarde la mijlocul lunii martie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici