Pasiuni din online. Românii au cheltuit în 2020 circa 500 mil. euro pe pariuri sportive şi jocuri de noroc

  • Românii au cheltuit, în 2020, circa 500 mil. euro în online pe pariuri sportive şi jocuri de noroc.
  • Piaţa a crescut cu aproape 90% în pandemie, cel mai alert ritm.
261 afișări
Imaginea articolului Pasiuni din online. Românii au cheltuit în 2020 circa 500 mil. euro pe pariuri sportive şi jocuri de noroc

Pasiuni din online. Românii au cheltuit în 2020 circa 500 mil. euro pe pariuri sportive şi jocuri de noroc

Campionatul European de Fotbal a dat un impuls acestei industrii în 2021.

Superbet, liderul pieţei, a înregistrat în luna evenimentului, doar în online, peste 250.000 de pariori care au cheltuit fiecare în medie 40 de euro.

Piaţa locală este cea unde s-a înregistrat cea mai mare creştere în primul an de pandemie, la mare distanţă aflându-se Portugalia (circa 55%).

Italia, Serbia şi Lituania vin pe poziţiile următoare cu avansuri de 45-50%, conform aceloraşi date adunate de Vixio GamblingCompliance şi de alte organisme de reglementare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici