Peste 2.800 contracte la Prima Casă, aprobate şi trimise băncilor

Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM a transmis băncilor decizii şi contracte de garantare pentru 2.853 beneficiari ai programului "Prima Casă" şi are în procesare alte 289 de documentaţii, predominante fiind însă cererile pentru cumpărarea de locuinţe vechi, conform premierului Boc.

90 afișări
Imaginea articolului Peste 2.800 contracte la Prima Casă, aprobate şi trimise băncilor

Peste 2.800 contracte la Prima Casă, aprobate şi trimise băncilor (Imagine: Marius Vasilică/Mediafax Foto)

El a precizat totodată, la Realitatea TV, că un număr de 314 dosare au fost retransmise băncilor, pentru anumite corecturi.

Premierul Emil Boc a cerut recent Fondului de Garantare a Creditelor să soluţioneze rapid dosarele restante la "Prima Casă", prin proceduri care să fie stabilite cu Asociaţia Română a Băncilor, susţinând totodată că este nevoie de o mai mare flexibilitate din partea instituţiilor de credit implicate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici